Altijd al naar verschillende werelddelen gewild, maar geen tijd of zin om zo lang er naar toe te reizen? Kom dan eens langs bij Restaurant Nieuwe Tijd. Restaurant Nieuwe Tijd is een restaurant in Duiven dat verschillende wereldgerechten serveert uit allerlei windstreken van de wereld.

Restaurant Nieuwe Tijd is een sfeervol ingericht en gezellig restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijk diner. De menukaart biedt verschillende wereldgerechten, maar er is ook altijd een aantal dagelijkse specials die je kunt bestellen. De bediening is vriendelijk en staat graag voor je klaar om je te adviseren over de verschillende gerechten op de menukaart.

Restaurant Nieuwe Tijd is zeker een bezoekje waard als je houdt van lekker en gevarieerd eten. Je kunt er terecht voor een romantisch diner, maar het restaurant is ook geschikt voor gezellige avondjes met vrienden of familie. Bij Restaurant Nieuwe Tijd duiken je neus en smaakpapillen gegarandeerd in een ware wereldreis!

Wanneer je bij Restaurant Nieuwe Tijd binnenkomt valt direct op hoe sfeervol het ingericht is. Het restaurant is rustig en intiem, waardoor het perfect is voor een romantisch diner. Maar ook als je met een groepje bent, is het restaurant geschikt. Er is genoeg ruimte en je kunt gezellig bij elkaar zitten aan een van de ronde tafels. Restaurant Nieuwe Tijd heeft een huiselijke sfeer en je voelt je er meteen thuis.

Van verschillende sushi gerechten gemaakt met zalm uit Noorwegen tot aan de Hawaiiaanse poké bowls. En van scholfilet tot kangoeroe, bij restaurant Nieuwe Tijd is er variatie genoeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *